Velkommen til Joomla! PDF Skriv ut E-post
torsdag 12. oktober 2006 20:00 | Skrevet av Rune og Bjørnar
Joomla! er en fri åpen kildekodeløsning og innholdspubliseringssystem designet for rask opprettelse av gode interaktive og flerspråklige nettside, nettbaserte samfunn, mediaportaler, blogger og netthandels-applikasjoner.


Joomla! LogoJoomla! tilbyr et lettbrukt grafisk brukersystem som forenkler behandling og publisering av store volum med innhold, inkludert HTML, dokumenter og rik media. Joomla! blir brukt av organisasjoner i alle størrelser for åpne nettsider, intranett og eksterne nett - og blir støttet av et samfunn bestående av flere tusen brukere.

Med et fullt dokumentert bibliotek av utviklingsressurser kan Joomla! tilpasses et hvert behov for en nettside, inkludert presentasjon, utseende, administrasjon samt en hurtig integrering av tredjeparts programvare. Joomla! er rik på arvegods og har flere ganger blitt kronet som kongen av innholdspubliseringssystemer. Nå, med mere kraft under panseret, skifter Joomla! gir og gir programutviklere mer kraft samtidig som brukeropplevelsen blir mer vennlig. For dem som alltid har ønsket økte utvidelsesmuligheter, blir dette oppfylt med Joomla! 1.5.

 

Et nytt rammeverk, grundig reproduksjon og et svært aktivt utviklingsteam bringer frem spenningen over "neste generasjons innholdspubliseringssystem" til fingerspissene. Enten du er en systemutvikler eller helt "grønn", kan Joomla! ta det til et neste nivå av innholdspublisering. "Mer enn et innholdspubliseringssystem" som en ny kategori er en tanke vi har lekt med. Fordi nye Joomla! API har slik en utrolig kraft og fleksibilitet, har du frihet til å velge den retning du måtte ønske i dine kreative tanker og Joomla! kan hjelpe deg til å komme dit så mye enklere enn før.

Tenker du nettpublisering? Tenk Joomla!

LAST_UPDATED2